Volledig programma M-idzomer bekend

Voor de derde keer organiseren 30CC, M en Het Depot deze zomer het eigentijds festival M‐idzomer. Van 2 tot en met 5 augustus kan je in M genieten van een uitzonderlijke combinatie van muziek, comedy, performance, woord, dans en expo.

De muzikale headliners mogen alvast gezien worden: CocoRosieJazzanovaJosé JamesIntergalactic LoversAbsynthe MindedAmatorskiIsbells en Spinvis zorgen in de prachtige binnentuin van M voor een heerlijke soundtrack bij de zomer.

Binnen zal er hard gelachen worden want zoals bij de twee vorige edities worden enkele straffe comedians uitgenodigd. Guga (Tegen De Sterren Op), Xander De Rycke (Comedy Casino) en de Nederlandse Katinka Polderman bedienen de comedyliefhebbers op hun wenken.

Verder zijn er performances van Naomi Kerkhove, De WerktankDe Stijle Want en Christina Vantzou. Otto‐Jan Ham & Stijn Van de Voorde brengen het beste uit ‘Music Was My First Love’, hun succesrijke theaterprogramma, en ‘Nu nog even niet’ van en met Chantal Acda gaat in absolute première.

Ook wie van beeldende kunst houdt, komt op M‐idzomer aan zijn trekken. Zo kan je er o.a. de tentoonstelling ‘Sol LeWitt. Colors’ meepikken. De monumentale, kleurrijke wall drawings van de wereldberoemde Amerikaanse kunstenaar zijn voor het eerst op grote schaal in België te bewonderen.

Meer informatie
www.m-idzomer.be
twitter.com/midzomerleuven
facebook.com/midzomerleuven

Praktisch
Van do 2 tot en met zo 5 augustus
M – Museum Leuven, L. Vanderkelenstraat 28, Leuven
Dagticket: €23 (vvk), €27 (kassa)
Combiticket 4 dagen: €75
Voorverkoop: www.m‐idzomer.be, Fnac, Bilbo, Ticketbalie M, 30CC
Deuren: 17.30 uur

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.