Jeugdauteur Erwin Claes signeert ‘Het Maltacomplot’

Op zaterdag 23 juni van 14u tot 16u signeert jeugdauteur Erwin Claes zijn nieuwste boek ‘Het Maltacomplot’ in de Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat. Het tweede boek in de reeks ‘De Zwarte Adem‘.

Na de spectaculaire ontknoping van de geruchtmakende museummoorden trekt de veertienjarige Vigo Morris met zijn vrienden Linus en Karen halsoverkop naar Malta. Het trio maakt een levensgevaarlijke reis dwars door Europa, op zoek naar de legendarische Zwarte Adem. Maar ze zijn niet alleen. Zowel hoofdinspecteur O’Quin als de maffiosi van het Paolakartel zitten hen op de hielen. En net wanneer de achtervolging een hoogtepunt bereikt, wordt Vigo gearresteerd en opgesloten in een jeugdgevangenis. Hij staat er helemaal alleen voor, in een uiterst vijandige omgeving vol valkuilen en rauw geweld.

Dit spannende boek voor tieners is een echter page-turner. Leven in Leuven mag twee exemplaren van dit boek weggeven. De tweede en de vierde persoon die ons via het contactformulier laten weten wat de hoofdstad van Malta is, winnen een exemplaar van ‘Het Maltacomplot”.

Erwin Claes woont Kessel-Lo en is leraar geschiedenis en aardrijkskunde in het tweedekansonderwijs. ‘Het Maltacomplot’ is uitgegeven bij uitgeverij Clavis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.