Dit weekend: 27ste Langste Dag!

De sinds vele jaren succesvolle en geanimeerde braderie ‘De Langste Dag’ in Leuven-centrum heeft dit jaar plaats op zaterdag 23 juni 2012. Je kan er ook terecht voor een autoshow en een brocanterie. Het stadshart van Leuven is voor die gelegenheid verkeersvrij. Op de flyer vind je alle informatie aangaande de aangeboden animatie, parkeermogelijkheden, enz.

In Heverlee kan je een dag later, op zondag 24 juni, eveneens terecht voor een heuse braderie, brocanterie en feestmarkt.

De Langste Dag, een organisatie van Middenstand Groot Leuven (MGL) is omwille van de zeer brede regionale uitstraling, de kindvriendelijkheid en de aangeboden animatie uniek in Vlaanderen en zorgt voor fijne shoppingmomenten voor zowel de winkelende bezoekers als de Leuvense handelaars. Deze laatsten kunnen zich onderscheiden door meer dan tien dagen vóór de eigenlijke soldenperiode reeds een prijzenkorting toe te kennen aan hun klanten.

Bovendien krijgen alle kinderen jonger dan 14 jaar de kans om mooie prijzen te winnen, waaronder een weekend Disneyland Parijs voor het hele gezin! Een prijs waarnaar ieder jaar veel mensen vol spanning uitkijken en die ‘s avonds om 17.30u al wordt uitgeloot op de Leuvense Grote Markt.

Zaterdag 23 juni 2012 kan je in een verkeersvrije binnenstad naar hartenlust shoppen in vele honderden winkels. De straten worden opgevrolijkt door visuele animatiegroepen uit binnen- en buitenland. Op deze lange winkeldag staan ook de beroemde Leuvense café- en restaurantterrasjes uitnodigend op je te wachten!

Nieuw is dit jaar een Autoshow die een overzicht biedt van de nieuwe modellen van alle merken die door de plaatselijke Leuvense dealers worden aangeboden. Deze autoshow vindt plaats in het absolute hart van Leuven, tussen de twee grote stedelijke winkelgebieden, aan het vernieuwde Rector De Somerplein en achter de Sint-Peterskerk aan het Margarethaplein en het De Layensplein.

Alle informatie vind je op de website www.delangstedag.be. Tijdens De Langste Dag van vorig jaar bezochten ruim 70.000 genieters Leuven!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.