KHLeuven zet deuren open

De KHLeuven verwacht ook dit jaar weer zo’n 1.500 jongeren die komen kennismaken met het opleidingsaanbod. In juni zijn er immers nog heel wat 18-jarigen die nog geen definitieve studiekeuze hebben gemaakt. Op woensdag 27 juni zetten alle departementen de deuren open, van 14u00 tot 16u30.

Nog vele laatstejaars middelbaar onderwijs twijfelen over de studiekeuze die ze voor september moeten maken. Einde juni is een cruciale periode in het keuzeproces van deze laatstejaarsstudenten secundair onderwijs. De KHLeuven biedt hen daarom op woensdagmiddag 27 juni de uitgelezen kans om op een informele manier met de lectoren en studenten kennis te maken. Alle campussen van de KHLeuven zetten mee de deuren open, zowel in Leuven, Heverlee als Diest.

Meer info over de infodag op http://www.khleuven.be/Info-inschrijven/Infomomenten

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.