Tweede editie Zomer van de Tiensestraat

Al wie tijdens de zomermaanden wil proeven van een zomerse sfeer zonder verre oorden op te zoeken, moet zeker in de Tiensestraat zijn! Ook dit jaar zal er weer volop gedanst en gepetanquet worden.
Cafés en restaurants zetten de terrassen buiten en serveren zomerse dranken en gerechten.

Petanque
Vanaf 30 juni tot 31 augustus kan er elke dag van ’s morgens tot ’s avonds laat gepetanquet worden op een professioneel petanqueterrein in dolomiet. Dit terrein vind je vlakbij het Pieter De Somerplein (kortweg het Zomerplein). Petanqueballen kunnen gratis ontleend worden bij Domus (Tiensestraat 8). Reserveren mag maar hoeft niet. Om te reserveren kan je ook terecht bij Domus (016/40.14.49, info@domusleuven.be).

Zomers Dansfeest
Elke zaterdag vanaf 30 juni tot 25 augustus voeren de Leuvense dansorganisaties Toxic Tango, Leuven Salsa! en El Peligroso iedereen mee naar zwoele oorden met spetterende dansdemonstraties en meeslepende initiaties voor jong én oud. Van 14u tot 19u kan groot en klein terecht op de dansvloer van 160 m² voor initiaties en demo’s. Vanaf 19.30u is er een Tangobal of Salsa party. De dansvloer ligt midden op de straat tussen de Hanegang en de Savoyestraat.

Alle activiteiten zijn gratis.

Het volledige programma op www.facebook.com/deZOMERvandeTIENSEstraat.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.