Duitse brug op Aarschotsesteenweg krijgt portieken

De Duitse brug op de de Aarschotsesteenweg krijgt binnenkort portieken. De brug is vrij laag waardoor sommige vrachtwagens zich klem rijden met een hoop verkeersproblemen tot gevolg. Sommige vrachtwagens merken pas op het laatste moment hoe laag de brug is waardoor ze allerlei gevaarlijke maneuvers uitvoeren om de brug te ontwijken. Nu zal men langs beide zijden portieken plaatsen op een redelijke afstand van de brug. De portieken zullen dezelfde grootte hebben als de brug zelf, zodat vrachtwagens snel merken of ze onder de brug passen of niet. Hopelijk zullen te grote vrachtwagens dan op tijd keren en een andere route zoeken. In principe is de Duitse brug maar tijdelijk, maar het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe grotere brug klaar zal zijn.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.