Nocturne Leuven Anders Geshopt 6 juli

Vrijdag 6 juli zetten 21 handelszaken hun deur weer wijd open voor een nocturne (tot 21 u).
De editie van 4 mei was een succes, in elke handelszaak viel er wel iets te beleven en/of te consumeren en de klanten hebben dit duidelijk gesmaakt!

Ook nu kan er weer gespaard worden voor een verrassing volgens een eenvoudig principe: tussen 11 juni en 7 juli verzamelen klanten bij 4 verschillende handelszaken een stempel (bij elke aankoop), een volle kaart kan ingeruild worden voor een kleine attentie, deze keer af te halen bij Living Lounge. Op deze manier willen de handelaars elkaars zaak promoten en klanten motiveren om de andere 20 zaken te bezoeken.

De deelnemende handelszaken zijn:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.