JCI Leuven schenkt opbrengst concert aan Huis van het Kind Leuven

Schepen Denise Vandevoort en Murielle Mattelaer van vzw Huis van het Kind Leuven ontvingen donderdagavond 21 juni uit de handen van Marijn Laethem en Dorien De Molder van JCI Leuven een cheque van 1700 euro ten voordele van de werking van Huis van het Kind Leuven.

Het ‘Huis van het Kind’ wil een warme plek in de Leuvense binnenstad zijn, waar ouders en andere opvoedingsverantwoordelijken (grootouders, pleegouders,..) terecht kunnen voor een divers palet aan laagdrempelige gezinsondersteunende activiteiten zoals advies, spel en ontmoeting, infoavonden, opvoeddebatten, etc.

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar. Dieter Vandevelde, één van de leden van JCI, was nauw betrokken bij de thematiek van het welzijn van kinderen. Ter nagedachtenis aan Dieter organiseerde JCI Leuven op 21 oktober met de steun van het stadbestuur een klassiek concert in auditorium Minnepoort. JCI Leuven koos de vzw Huis van het Kind Leuven als goed doel voor de opbrengst van dit concert. De vzw zal het geld gebruiken voor de verdere uitbouw van haar werking en voor de inrichting van het nieuwe ‘Huis van het Kind’ in de Savoyestraat te Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.