Roger Van Damme kiest AVEVE-Meester in het bakken

Eind april startte AVEVE met zijn zoektocht naar een Meester in het bakken. Bakliefhebbers werden uitgenodigd om hun lekkerste en origineelste gebak- en patisserierecepten, samen met een foto van hun afgewerkt gebak, in te sturen via www.avevewinkels.be. Heerlijke recepten en verrassende foto’s stroomden binnen tot en met 16 juni. Hiervan werden de 5 leukste recepten werden geselecteerd en de grote finaledag staat voor de deur … Kortom, het wordt spannend!

Op zaterdag 30 juni 2012 zullen de 5 finalisten, de creatievelingen achter de leukste recepten, het tegen elkaar opnemen in de keuken van het AVEVE-bakatelier in Leuven.

Een jury, versterkt door niemand minder dan Roger Van Damme, zal hun afgewerkte gebak beoordelen op originaliteit, smaak en afwerking, maar ook op eenvoud.

Roger Van Damme is één van de meest ervaren en vernieuwende patissiers van België. Vorig jaar kreeg hij zelfs zijn eerste ster… een schitterende bekroning voor het bijzonder parcours dat hij aflegde.

Uiteindelijk zal slechts één persoon de titel van AVEVE-Meester in het bakken mee naar huis kunnen nemen. Daarbovenop krijgt de winnaar van de wedstrijd ook nog een leuke bak-fiets. Uiteraard kunnen alle finalisten rekenen op leuke prijzen die ongetwijfeld zullen van pas komen bij het beoefenen van hun hobby: een keukenrobot, een broodmachine, Cake ’n Party-pakketten… allemaal prijzen voor nog meer bakplezier.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.