Summer Inspiration @ Faculty Club

Op donderdag 21 juni vond bij Faculty Club de vierde editie van Summer Inspiration plaats, een jaarlijks terugkerend netwerking event. Deze keer was het thema gezondheid. Gezondheidspartners Mentally Fit en i change werden voorgesteld door Mentally Fit coach Dominique Monami en Dr. Claudia Put. Zo’n 250 mensen namen deel.

In een prachtig historisch kader genieten van culinaire verwennerijen en tegelijkertijd een goed doel steunen, daar zeggen wij natuurlijk geen neen tegen. We genoten van de heerlijke hapjes van Arenberg@FacultyClub, proefden van de wijnen van Goessens Professionals in Wine en genoten van een glaasje Musa Lova likeur met een Musa Lova praline. Ook Chardonnay Meerdael was van de partij met zijn lekkere schuimwijn en chocolade. De zalen werden prachtig aangekleed met de bloemencreaties van huisleverancier Verde en muzikant Franck Kade zorgde voor de sfeervolle muziek.

Ter plekke testten we onze reflexen en bewegingssnelheid in de rijsimulator, onwikkeld door de afdeling FABER van de KU Leuven. Ik slaagde er op het nippertje in een voetganger te ontwijken, maar dat rode licht was er te veel aan. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik tijdens mijn testrit al enkele glaasjes op had. Een goede waarschuwing dus: don’t drink and drive.

Ik was spijtig genoeg net te laat voor een stoelmassage van Massage@Work, maar ik kan jullie vertellen dat de gasten die wel het geluk hadden zo’n massage te ondergaan er achteraf heerlijk ontspannen uitzagen.

Dit jaar koos Faculty Club voor het goede doel Sofhea, het Sociaal Fonds voor Hematologische Aandoeningen. Sofhea zet zich in voor patiënten met ernstige bloedziekten en helpt hen de zwaarste lasten te dragen, zowel tijdens als na hun ziekte. Prof. Marc Boogaerts, grote bezieler van Sofhea, presenteerde het project. Het inschrijvingsgeld van de aanwezigen samen met de opbrengst van de lotjes die werden verkocht voor de tombola gingen integraal naar het goede doel. Dit leverde een bedrag van 6.450 euro op. Als dat niet mooi is.

Volgend jaar zijn we beslist opnieuw van de partij!

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Summer Inspiration @ Faculty Club

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Summer Inspiration @ Faculty Club”

Goofball
(on juni 30th, 2012 at 16:53)

oh ‘k ben jaloers, ziet er allemaal zo zalig uit