Bussen stoppen aan nieuwe halte op Margarethaplein in Leuven

Vanadaag nam De Lijn Vlaams-Brabant de nieuwe halte op het Leuvense Margarethaplein in gebruik. De halte past in de heraanleg van het Rector De Somerplein. De bussen die van het station naar de Dirk Boutslaan rijden, stoppen vanaf nu aan de nieuwe halte. De tijdelijke halte op het Mathieu Delayensplein wordt bijgevolg niet meer bediend. Omdat de werkzaamheden op het Rector De Somerplein nog niet volledig klaar zijn, stoppen de bussen die richting station rijden voorlopig nog aan de tijdelijke halte op het Margarethaplein.

Uitzondering voor lijn 1 en 2
Voor lijn 1 en 2 verandert de situatie niet. Deze lijnen stoppen niet aan de haltes op het Margarethaplein, maar wel aan twee tijdelijke haltes op de Grote Markt.

Nachtbussen
Alle nachtbussen (ook nachtbus 2 Leuven – Kessel-Lo – Hulsberg) stoppen en vertrekken aan de nieuwe halte (richting Dirk Boutslaan) en de tijdelijke halte (richting station) op het Margarethaplein.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen reizigers terecht in de Lijnwinkel aan het Leuvense station, op de website www.delijn.be of op 070 220 200 (€0,30/min).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.