Het Depot heropent op 16 november!

Heugelijk nieuws van Het Depot-front.

Vrijdag 16 november heropent het vernieuwde Depot na anderhalf jaar verbouwen. Voor het eerst in 10 jaar zal Het Depot huizen in een accomodatie die helemaal op haar maat gebouwd is. Het gebouw zal een concertzaal, veel ruimere foyer, 3 repetitieruimtes, 3 leslokalen, een polyvalente ruimte en het audiolab herbergen. Meer dan ooit wordt Het Depot het muzikale hart van Leuven.

Een belangrijk moment voor het muziekcentrum en de stad.

Wie de eer krijgt de eerste noot te spelen, blijft nog even geheim. Maar wij hebben vernomen dat het zéér de moeite zal zijn. De Leven in Leuven redactie is alvast benieuwd!

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Het Depot heropent op 16 november!”

Bram
(on juli 6th, 2012 at 8:14)

Fijn. Kunnen we vanaf nu naar concerten in het lelijkste gebouw in Leuven. De architect van het onding verdient in elk geval een of andere prijs voor zijn gebrek aan talent.

 
Hugo Boels
(on september 14th, 2012 at 18:32)

Inderdaad, dit is echt om te huilen. OK, de vorige gevel in die hoek was ook maar niks, maar dit slaat alles! Men had nu eens echt de kans om het harmonieuze spel van de opmerkelijke gevels van het Martelarenplein te herstellen. De man die deze bouwvergunning heeft toegestaan wens ik onrustige nachten toe.
Een nieuwe schandvlek in deze stad!