Kruidvat heropent filiaal in Leuven

Kruidvat heropent vandaag, donderdag 5 juli, haar filiaal op de Bondgenotenlaan 95 in Leuven. De winkel was bijna 2 weken dicht, maar opent nu volledig gerestyled opnieuw de deuren. Met deze Next Generation winkel wil Kruidvat haar positie als drogisterijketen op de health- & beautymarkt verstevigen.

Winkelmanager Nadeige Elpers is heel blij met haar ‘nieuwe’ winkel: “Heerlijk om opnieuw open te gaan. We zijn heel benieuwd wat onze klanten van onze nieuwe winkel gaan vinden. We laten ze op de openingsdag graag meegenieten van de festiviteiten en leggen hen daarom met veel plezier extra in de watten: we geven speciale kortingen op luiers, make-up van L’Oréal , vitamines, Nivea en schepsnoep. Spring gerust binnen om de sfeer op te snuiven.” Het filiaal in Leuven telt 11 medewerkers.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.