Piknik Musik – zomer 2012

PIKNIK MUSIK strijkt deze zomer maar liefst drie keer neer in een Leuvens park. Groene oases van dienst zijn dit jaar het Van Waeyenberghpark (8 juli), het Provinciaal Domein(29 juli) en het Sint Lambertusplein te Heverlee (26 augustus). Denk blote voeten in het gras, geruite dekens, good food, zomerse dj’s, een petanquetoernooi én live muziek! Op 8 juli vanaf 15u30 meppen de kinderen van Fanfakids & FabotastiX zich de ziel uit het lijf op hun drums en zelfgemaakte ‘trashy’ instrumenten.

Het concept van PIKNIK MUSIK is even simpel als subliem: een grootse picknick met op de achtergrond een streep zomerse muziek. De bezoeker kan zelf een picknick meebrengen of zich te goed doen aan het aanbod van enkele Leuvense delicatessenzaken. De dj’s zorgen met hun zomerse platenkeuze voor de juiste sfeer. Steden als Brussel, Montréal, Parijs en Dublin kennen allemaal hun variant van PIKNIK MUSIK. Het is de perfecte zondagmiddagactiviteit voor de jonge stadsbewoner.

Piknik Musik is steeds op zoek naar helpende handen voor de opbouw, catering, bonnenverkoop en opkuis. Weet je van aanpakken en verdien je graag een cent bij? Laat dan van je horen via ilse@piknikmusik.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.