Zaterdag 4 augustus – Stella Artois Cooking op de Grote Markt

Voor de eerste keer vindt op zaterdag 4 augustus op de Leuvense Grote Markt een prelude op Hapje-Tapje plaats onder de naam: Hapje-Tapje presents Stella Artois Cooking. Een aantal topchefs geeft demonstraties die in het teken staan van eten en bier. Ze tonen je niet alleen hoe je bier kan verwerken in je gerechten maar er wordt ook duidelijk gemaakt welk bier bij welk gerecht past en welk bier er geschikt is als aperitief.

De chefs die het podium betreden zijn niet van de minste: Wout Bru (Chez Bru), Kwinten De Paepe (Trente), Kenny Bernaerts (Sea Grill) en Jeroen De Pauw. Tussendoor krijg je op een leuke manier mee hoe je de lekkerste Stella tapt en waarom je bier beter smaakt in een bepaald soort glas.

Stella Artois Cooking start om 16 uur en loopt tot 19 uur. De presentatie is in handen van Roel Vanderstukken. Om 19 uur neemt dj Buscemi de fakkel over voor een gezellig avondje loungen. Voor wie honger of dorst krijgt van dit alles zijn er een aantal stands voorzien zoals de Hapje-Tapje lounge bar. Of spring binnen bij één van de vele Leuvense restaurants.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.