Vijfde editie Picknick in het Park

Picknick in het Park ontstond vijf jaar geleden op initiatief van toenmalig stadskok Jeroen Meus. Na al deze tijd is het evenement nog steeds synoniem voor gezellig samen genieten van heerlijke (zelfbereide) hapjes. Op zondag 5 augustus, in het stadspark.

Jeroen Meus zorgde, zoals de voorgaande jaren, voor lekkere en betaalbare recepten. Die vind je online op picknickinhetparkleuven.wordpress.com of in de gratis folder. Vul je eigen picknickmand met deze of andere smakelijke gerechten en kom mee genieten met vrienden en familie in het knusse stadspark. Een hongerige jury, onder leiding van schepen van cultuur Denise Vandevoort, komt in de potten kijken. De meest originele picknickmand wint een prijs.

CIRCUS
Editie vijf wordt extra feestelijk met het thema circus. Kinderen mogen zich verkleden en kunnen zich laten grimeren. De mooiste, leukste, grappigste outfit krijgt gegarandeerd een originele verrassing.
Denise Vandevoort: “We houden de sfeer in het park bewust gemoedelijk. Geen muziek, geen optredens, gewoon languit in het gras genieten. Iedereen is welkom. Wie zich op voorhand inschrijft, krijgt koffie of thee, een heerlijk glaasje fruitsap, een smakelijke koffiekoek en ons gegeerd Picknick in het Park-dekentje.”
Picknick in het Park wordt het sfeervolle begin van een prachtige zomerdag die de echte genieter kan verder zetten op de 24ste editie van Hapje-Tapje.

PRAKTISCH
zondag 5 augustus, 10.00-13.00 uur, Picknick in het Park, Sint-Donatuspark (stadspark), Leuven | gratis
info: picknickinhetparkleuven.wordpress.com | inschrijven: picknickinhetpark@leuven.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.