Wereldcafé.coop naar Helleputteplein 2

Wereldcafé.coop heeft een nieuwe thuis gevonden!

Na twee jaar zoeken wordt gestart met de inrichting van een nieuw Wereldcafé op het Helleputteplein 2, op nog geen 100 meter van de Oude markt en in de buurt van de pas geopende Wereldwinkel in de Parijsstraat.

Wereldcafé.coop hoopt de deuren van de nieuwe locatie te kunnen openen op 1 december 2012. De komende maanden zal de casco-ruimte omgebouwd moeten worden tot een gezellig eet- en praatcafé, waar mensen op laagdrempelige wijze in contact komen met fairtrade- en streekproducten.

Wereldcafé wil ook een ontmoetingsplek zijn voor individuen, organisaties en bedrijven die eerlijke handel, verantwoord consumeren en solidariteit tussen noord en zuid in het vaandel dragen. De inrichting van het nieuwe Wereldcafé op het Helleputteplein vraagt een grote menselijke en financiële inspanning.

Wereldcafé roept daarom op om het project te steunen door één of meerdere aandelen te kopen en/of als vrijwilliger mee te bouwen. Ook giften zijn welkom.

Meer info op www.wereldcafe.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.