Zing mee voor het klimaat in Leuven

Overal in België wordt op 22 en 23 september gezongen voor het klimaat. Nic Balthazar, 11.11.11 en de Klimaatcoalitie hebben de handen in elkaar geslagen voor Sing for the Climate. Omdat al meer dan twintig jaar wereldleiders het probleem van de klimaatsverandering voor zich uit schuiven en de organisatoren dat beu zijn. Daarom roepen ze iedereen in België op om mee te komen zingen. Van deze zangmanifestatie wordt een filmpje gemaakt dat de wereld rondgestuurd wordt. Zodat ook buiten België mensen aan het zingen slaan. Zodat er echt iets gebeurt voor het te laat is.

Ook in Leuven komt er – wellicht op zaterdag 22 september – een Sing for the Climate. Waar en wanneer je juist kan komen zingen, zal spoedig bekend zijn. Maar laat alvast op de website van Sing for the Climate weten dat je meedoet.

Met een groepje individuen, verenigingen en zangkoren, en met de steun van het stadbestuur, zijn de Leuvense organisatoren aan de slag om van Sing for the Climate in Leuven een straf moment te maken. Omdat er nog veel werk aan de winkel is, roepen ze zoveel mogelijk mensen op om een handje uit de mouwen te steken.

Eén Leuvenaar liet alvast zijn stem horen voor het klimaat: Milow was één van vele bekende koppen die 20 juni in de Marconi-studio van de VRT met een grote samenzang het SING FOR THE CLIMATE-lied mee lanceerden. Milow steunt SING FOR THE CLIMATE volop, maar verblijft op 22 en 23 september helaas in de Verenigde Staten en zal dus niet kunnen meezingen in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.