Beleef een heerlijke M-idzomer!

Luc Delrue, intendant van M, en Mike Naert, directeur van Het Depot, treffen de laatste voorbereidingen voor vier dagen muziek, comedy, performance, woord, dans en expo in de tuin van het museum.

Nu enkel nog het mooie weer bestellen!

Het museumgebouw en de dakterrassen van M vormen de unieke setting voor M-IDZOMER: een multidisciplinair festival in een ontspannen sfeer. Dit jaar is er een straf programma met namen zoals CocoRosie, Intergalactic Lovers, Jazzanova, José James, Absynthe Minded, Xander de Rycke, Otto-Jam Ham & Stijn Van de Voorde, Spinvis en Isbells.

Voor of tijdens het muzikale feest kun je de koelte opzoeken bij de reusachtige muurtekeningen van Sol LeWitt, de Amerikaanse conceptuele kunstenaar (1928-2007) wiens wall drawings voor het eerst op grote schaal zijn te bezichtigen in België. De feestelijke deuren van M-IDZOMER openen elke dag om 17u30.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.