Dit weekend Kastaarfeesten in Kessel-Lo

Op 3, 4 en 5 augustus 2012 vinden de Kastaarfeesten plaats in Kessel-Lo. Het belooft ook dit jaar weer een mooie editie te worden. De Kastaarfeesten staan immers reeds meer dan 25 jaar garant voor ambiance en kwalitatieve muziek uit de eigen regio. De organisatie is in handen van van Café de Kastaar en Scouts & Gidsen Linden.

Op vrijdag 3 augustus gaat het festival van start met een “free podium” voor jong aanstormend talent uit het Leuvense. De beste acts winnen een echt optreden. Zaterdag zijn er optredens van Café Noir, Alain Louie & les Talons Gitans, M-Ville band en Tattoo’d Lady. Zondag staan Stella Nova, Binger, U-Boat en Iese/Daase op het podium. In de marge van het festivalgedruis wordt kinderanimatie voorzien zodat ook de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Voor de hongerige magen wordt de barbecue op temperatuur gehouden. Je vindt zeker je gading in een ruim en vriendelijk geprijsd aanbod.

Toegang is gratis. Locatie Café De Kastaar, Schoolbergenstraat 218, 3010 Kessel-Lo.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.