Mag ik u boeken? – M-idzomer 2012

Wij startten onze M-idzomeravond op vrijdag met het optreden “Mag ik u boeken?” van The Royal Improphonic Orchestra & Theatre (RIOT). Materialise-medewerker Pieter werd tot zijn eigen schrik en verbazing uit het publiek geplukt om vervolgens met muziek en gedichten verleid te worden door de vier improvisatie-acteurs. Het publiek mocht haar belezenheid tentoon spreiden en boektitels, schrijfstijlen en literaire personages aan de acteurs suggereren. De resultaten waren hilarisch. Of wat dacht u van een scène waarbij één van de acteurs uit een denkbeeldige luchtballon gegooid werd, een lied gewijd aan het Mesozoïcum of een ballade over een biseksuele giraf? Uiteindelijk koos Pieter, die de ganse avond gevat bleef reageren, Katrijn (aka Madame Bovary) onder luid applaus als winnares van de avond uit.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.