M-idzomer 2012 was een groot succes

De derde editie van het Leuvense M-idzomerfestival in het M-Museum zit erop en we kunnen gerust zeggen dat het een prachteditie was. Vier dagen lang werden de bezoekers in M getrakteerd op een mix van muziek, comedy, performances, dans en beeldende kunst. Naast de zon en het aanstekelijke enthousiasme van de vele medewerkers zorgden de straffe concerten van onder andere CocoRosie, José James, Absynthe Minded, Spinvis,… in de M-museumtuin voor de gezellige zomerse sfeer.

Dat weerspiegelde zich ook in de ticketverkoop. In totaal werden er dit jaar meer dan 5500 tickets verkocht, dat zijn er 1000 meer dan vorig jaar. Zaterdag piekte de verkoop zelfs met 1867 tickets. Dat het festival zijn plaats veroverd heeft op de Leuvense zomerkalender moge duidelijk zijn. De mooie samenwerking tussen M en Het Depot leverde een vriendelijk en relaxed festival met minimale wachtrijen op, waar jong en oud kon genieten en ontspannen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.