22ste editie Colora festival

Vorig jaar bleek het driedaags festivalweekend op de nieuwe buitenlocatie, de twee binnenpleinen van school De Zevensprong, een succes en was de sfeer opperbest. Ook de integratie van het jonge Cha Cha festival van de Belgisch-Congolese organisatie Bana Leuven in het Colora festivalweekend was een schot in de roos. Daarom wordt de tweeëntwintigste editie van Colora festival weer ingezet met een zomers driedaags festivalweekend op dezelfde locatie, met opnieuw de enthousiaste medewerking van Cha Cha festival en school De Zevensprong.

De in 2010 gelanceerde concertavonden tijdens het jaar op diverse locaties en een gratis caféconcertencircuit worden ook voortgezet. Deze zomer worden alvast weer enkele gratis caféconcerten aangeboden in café Kaminsky en café Libertad.

Colora festival blijft zo een kwaliteitsvol, gezellig en kleinschalig wereldmuziekfestival in Leuven. Via de universele taal muziek wil de organisatie het positieve van de interculturele samenleving in de verf zetten.

Op het zomerse festivalweekend is ruimte voor infostands en interculturele ontmoeting en natuurlijk is er een uitgebreide drankkaart, zijn er de befaamde Coloracocktails en gekleurde hapjes en eten. Voor de kinderen is er een kinderanimatieaanbod voorzien.

Programma De Zevensprong
vrijdag 24 augustus (deuren: 18u)

  • 19u00 Zuzu Cuarteto (Cuba) salsa
  • 20u30 Oficina da Capoeira (Brazilië) Braziliaanse vecht-dans
  • 21u30 Internationals (België) ska, reggae, calypso, soul

zaterdag 25 augustus: Cha Cha festival (deuren: 16u)

zondag 26 augustus (deuren: 17u30)

Meer informatie over het festival vind je op www.colora.org. Voor de laatste nieuwtjes kan je terecht op de facebookgroep van Colora festival.

Praktisch
Inkomprijzen De Zevensprong (Vital Decosterstraat 67, Leuven):

  • Kaarten in vvk,  voor -26 of +55: kosten € 6 voor één dag, een combiticket kost € 15
  • Aan de kassa kost een ticket € 9 en een combiticket € 24
  • – 14 jarigen mogen gratis binnen

vvk : Leuvense Wereldwinkels, Sax, Music Center en alle Fnac-vestigingen (0900/00 600)

Het cafécircuit is gratis.

Colora festival is een organisatie van Masereelfonds en Oxfam-Wereldwinkels regio Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.