Start van Meyboomplanting aan woonzorgcentrum Edouard Remy

Zoals eerder aangekondigd vindt op donderdag 9 augustus de 39ste Leuvense Meyboomplanting plaats. De stoet wordt samengesteld ter hoogte van het wooonzorgcentrum Edouard Remy in de Frederik Linsstraat 33 en vertrekt hier om 16.10u. Voorafgaandelijk zijn er in de tuin, vanaf 14.45u, optredens van fanfare vendelzwaaiers en volksdansgreopen. Ook de Leuvense reuzen brengen een bezoek aan de bewoners van het woonzorgcentrum. OCMW Leuven zorgt voor de traditionele ‘boterham met kop en mosterd’ tijdens de receptie achteraf.

De Meyboomstoet met de paarden wordt klaargemaakt op de parking van OCWM Leuven. Om 16.10u vertrekt de stoet in F. Lintstraat en gaat via de A. Vesaliusstraat, Maria Theresiastraat, Blijde Inkomstraat, Vital Decosterstraat, Bondgenotenlaan, De Somerplein, Margarethaplein, De Layensplein, Mechelsestraat naar de Grote Markt.

De festiviteiten gaan in Leuven nog door tot 23u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.