Fietsenstalling en toiletten onder Rector De Somerplein tijdens Marktrock

Tijdens Marktrock (10 – 12 augustus) kan je je fiets gratis en onder toezicht achterlaten in de fietsenstalling onder het Rector De Somerplein. De fietsenstalling en de toiletten zijn op deze dagen geopend van 8.00 tot 3.00 uur. Tussen 3.00 en 8.00 uur kan je je fiets niet ophalen. Wie zijn fiets laat ‘overnachten’ in de stalling, betaalt een vergoeding.

Je kan je fiets tijdens Marktrock ook stallen in de bewaakte openluchtparkings op het Mgr. Ladeuzeplein en in het Van Dalecollege (Naamsestraat 80). De parkings zijn geopend op vrijdag van 18.00 tot 2.00 uur, op zaterdag van 15.00 tot 2.00 uur en op zondag van 15.00 tot 1.00 uur.

Fietsenstalling, openbare toiletten en lockers in centrum van de stad
In de nieuwe fietsenstalling onder het Rector De Somerplein kan je ook nu al je fiets gratis en onder toezicht stallen. Dat kan elke dag van 8.00 tot 24.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is dat tot 3.00 uur. Tijdens de openingsuren vind je in het complex ook openbare toiletten en lockers.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.