Boerentoeren

De stad Leuven wil de voedselketen korter maken en zo boeren een betere en eerlijke prijs geven voor hun producten. Daarom promoten ze de aankoop van producten rechtstreeks bij de boer.

De brochure ‘Boerentoeren’ (hier terug te vinden) laat je kennismaken met de landbouwbedrijven in en rond Leuven waar je verse producten kan kopen. Als particulier kan je er terecht voor proeverijen, aankopen, een rondleiding, …  De bedrijven worden kort voorgesteld en de brochure bevat zelfs een kaart met drie fietsroutes langs de boerderijen. Leuk idee voor een originele invulling van de zondagse fietstocht.

Bij het lezen van de brochure krijg ik alvast goesting om de boerenbuiten in en rond Leuven te gaan ontdekken: hop met die beentjes!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.