‘Wijk voor de fiets’ 2012 op ‘Leuven Autovrij’

Wil je de laatste zondag van de zomervakantie in een grandioze sfeer en sportief afsluiten? Wil je samen met je kinderen voor de eerste schooldag nog eens veilig de trip naar en rond Leuven verkennen? Zorg dan dat je er zeker bij bent op zondag 26 augustus 2012!

‘Wijk voor de fiets’ is opnieuw present op ‘Leuven Autovrij’ – de Leuvense autoloze zondag.

Net als vorig jaar verzamelen de deelnemers om 14.00 uur op het Martelarenplein en vertrekken ze dan voor een gezamenlijke fietstocht op de autovrije ring. ‘Wijk voor de fiets’ wil tonen dat de fiets het ideale vervoermiddel is, rond en zeker in Leuven!

Dit jaar wordt op de koop toe een fiets verloot onder de deelnemers, dankzij fietshandelaar Celis uit Wilsele-Dorp.

Meer informatie via Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.