Tweede Tofsportnacht op 25 augustus 2012

Op zaterdag 25 augustus organiseren de stad, de Hagelandse Running Club en het polsstokteam van Daring Club Leuven Atletiek de tweede editie van de Tofsportnacht. Het wordt een tweeluik met een spectaculair polstokgala en een originele ‘city run’.

Leuvense Polsstokgala (vanaf 14 uur)
Voor wie houdt van hogere sferen is er het Leuvense Polsstokgala. Tijdens de Tofsportnacht wordt er in het midden van de Oude Markt een polsstokwedstrijd georganiseerd van internationaal niveau.  Belgische toppers en enkele internationale talenten zullen hun kunsten tonen.

Leuven Sprint (vanaf 19 uur)
Op deze zomerse zaterdagavond kan iedereen zich voor 100 % uitleven tijdens de Leuven Sprint. Individueel, in groep als recreant of topsporter …  Een paar stevige schoenen en een basis conditie brengen je  al aardig op weg in deze City Sprint!

Alle info op http://www.tofsportnacht.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.