Tofsportnacht op zaterdag 25 augustus

Nu zaterdag 25 augustus 2012 is het opnieuw Tofsportnacht in Leuven, bestaande uit een polsstokgala en een hindernissenparcours/loopwedstrijd.

De internationale polsstokwedstrijd bestaat uit een voorprogramma om 14:00 en een hoofdprogramma om 18:00, beide op de Oude Markt in Leuven. Tijdens het voorprogramma laten enkele jonge, talentvolle atleten zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens het hoofdprogramma nemen een aantal nationale & internationale kampioenen het tegen elkaar op.

Je kan ook meedoen aan Leuven Sprint: een wedstrijd met veel ambiance vol met hindernissen door de binnenstad van Leuven. Online inschrijven is nog mogelijk tot donderdag 23/8 22:00. Iedereen krijgt een uniek start uur en de eerste lopers starten om 19:00.

Meer informatie kan je vinden op de website van de Tofsportnacht.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.