Milow in het Depot

Als afsluiter van zijn tournée komt Milow komt naar zijn hometown Leuven. En dat is in vele opzichten bijzonder.

Zo zal hij, in tegenstelling tot de uitverkochte ‘unplugged’ najaarsconcerten in België, met zijn volledige band spelen omdat het voor het nieuwe Depotgebouw toch iets meer mag zijn. Bijzonder, aangezien het ondertussen al 2,5 jaar geleden is dat hij in Leuven optrad en het zelfs al 4,5 jaar geleden is dat hij met zijn volledige band een thuismatch speelde.

Wat nog bijzonder is: Milow komt op vrijdag 21 en zaterdag 22 december zijn nieuwe live CD voorstellen. ‘From North to South (Live)’ komt op 19 oktober uit, is na ‘Maybe next year (Live)’ (2009) zijn tweede live album en bestaat uit opnames van concerten in verschillende kleine en grote zalen in Europa.

En de bijzonderheden blijven zich opstapelen, want de opbrengst van de exclusieve eindejaarsconcerten in Het Depot gaat naar het goede doel, meerbepaald naar het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Deze aaneenschakeling van bijzonderheden zou niet compleet zijn, zonder het meest bijzondere aan Milow te vermelden, de loop van zijn carrière. Op slechts vijf jaar tijd groeide de singer-songwriter uit van een jongen uit het Vlaams-Brabantse Wespelaar tot muzikaal ‘doe-het-zelf’ talent met ondermeer allerlei nummer 1 hits, platinum albums, uitverkochte zalen en een eigen platenlabel.

Dat 21 en 22 december twee bijzondere avonden worden in Het Depot, staat met andere woorden nu al vast.

Tickets op www.hetdepot.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.