STUKcafé weer open

Vorige week ging het opgefriste STUKcafé opnieuw open na de zomer, met een volledig vernieuwde, energiezuinige verlichting als grootste extra troef. Ook het STUK Onthaal zit in een nieuw kleedje, en huist opnieuw op zijn vertrouwde plek. STUK is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, en heet iedereen van harte welkom!

Tijdens de zomermaanden werd het STUKcafé niet alleen voorzien van een nieuwe frisse kleur maar werden er bovenal ecologische en energiebesparende ingrepen gedaan. Door deze ingrepen zal het dagelijks verbruik zeven keer lager liggen.

Ook het STUK Onthaal kreeg tijdens de zomer een grondige facelift. Architect en ontwerper Vittorio Simoni ontwierp op maat van STUK een nieuw onthaal dat meer aandacht geeft aan de informatienoden van het publiek. Ook daar werd gekozen voor de energievriendelijke ledverlichting.

Omdat STUK niet enkel een hart heeft voor kunst maar ook voor de medemens en het milieu, probeert het daar waar mogelijk te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen. Daarnaast zetelt STUK, als culturele vertegenwoordiger, ook in de G20 van Leuven Klimaatneutraal 2030. Dit is de kerngroep van belangrijke Leuvense vertegenwoordigers die Leuven tegen 2030 volledig klimaatneutraal proberen te krijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.