LIVING IN STYLE ON TOUR

LIVING IN STYLE ON TOUR: een ontdekkingsreis langs de realisaties van vijftien Leuvense woonspecialisten.

Op 21, 22 en 23 september pakt LIVING IN STYLE ON TOUR uit met een nieuw event: zij gaan met u op weg langs 4 locaties in het Leuvense om u te laten proeven van hun kunnen en hun vermogen om uw woondroom waar te maken.

Living in Style maakt het u gemakkelijk: u bezoekt één organisatie waar 15 Leuvense woonspecialisten hun krachten bundelden tot een stijlvol woonconcept. De beide locaties van Living in Style zijn permanent te bezoeken, maar twee keer per jaar krijgt u de kans om alle woonspecialisten hier samen te ontmoeten in de loft en de garden. De participanten van Living in Style gebruiken hun expertise in een samenwerking die resulteert in een totaalconcept op uw maat.

ON TOUR!
Tijdens het event Living in Style ‘ON TOUR’ wordt u meegenomen naar vier verschillende locaties: natuurlijk zijn er de loft aan de Brusselsesteenweg en de garden in Haasrode. Bovendien krijgt u de kans het modelappartement in het prestigieuze project Parkoase aan de Geldenaaksebaan 130 – 138 te Heverlee te bezoeken. Droomt u over meer dan alleen een mooie plek om te wonen? BMW-verdeler Van Avondt laat u wegdromen bij de presentatie van hun nieuwste modellen en juwelier Vander Avort verleidt u met prachtige juwelen. U kiest: u verkent op uw eigen tempo de locaties of u laat zich rondrijden in de nieuwste BMW modellen uit de 1-, 3- en 6-reeks die voor u in een shuttledienst ter beschikking staan.

En er is nog meer: wie minstens 3 locaties bezoekt, gaat misschien nog verder mee “in Style” …

Wanneer?
Vrijdag 21, Zaterdag 22 en Zondag 23 September, van 10 tot 19 uur.

Locaties
Loft: Brusselsesteenweg 28 – 3020 Herent
Garden: Dassenstraat 68 – 3053 Haasrode
Parkoase: Geldenaaksebaan 130 – 3001 Heverlee
Van Avondt: Brusselsesteenweg 72 – 3020 Herent

Meer info op de Living in Style @ Leuven website.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.