Vleugelrock organiseert gratis openluchtfestival

De organisatoren van Vleugelrock organiseren op zaterdag 29 september 2012 voor de tweede keer op rij een openluchtfestival in het Leuvense stadspark. Net als vorig jaar haalden ze ook dit jaar alles uit de kast en geven naast gevestigde namen ook beloftevol talent een kans.

Het openluchtfestival gaat om 15.00 uur van start met de poprock band Axcis, gevolgd door de jeugdige indierockers van Into Nebraska en de ongeschoren gitaarhelden van Sunny Afternoon. Nadien houden het ska collectief Canlrepeed en de punks van The Usual Suspects de sfeer op peil. En als het park op dat moment nog geen gigantische dansvloer is, brengt de zonnige ska van Overweight daar ongetwijfeld verandering in. Tot slot verzorgt Giraf resident Fugs Funny de afterparty met een rock’n’roll set. Chiro Hekeko en Scouts Boven-Lo uit Kessel-Lo zorgen voor de catering.

Vleugelrock
In de zaal van Jeugdcentrum Vleugel F wordt iedere eerste vrijdag van de maand een concertavond georganiseerd. Vleugelrock, dat uitgaat van de Leuvense jeugddienst, wil beloftevolle bands uit de streek op die manier de kans geven om podiumervaring op te doen. De inkom is gratis en je kan er drank kopen aan democratische prijzen. De affiche sluit telkens af met een ‘grotere naam’ zodat de concerten niet alleen interessant maar ook laagdrempelig zijn.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.