Werelddovendag in Leuven op 29 september

Op zaterdag 29 september 2012 is het WereldDovenDag in Leuven, meer bepaald op de campus van de Universiteit van Leuven. Centraal punt is Alma 2 (Parkstraat 39). Daar vindt de infobeurs plaats, kan je iets eten en drinken, is er kinderopvang enzoverder. Het thema dit jaar is “Deaf Cinema”. Voor dit thema werkt organisator Fevlado-Diversus samen met Visual Box vzw. In de voormiddag is er een interessante lezing van Jorn Rijckaert over Deaf Cinema. In zijn lezing zal hij uitleggen wat Deaf Cinema juist is. Louis Neethling, een gekende Britse dove filmmaker zal de gastdocent zijn. Naast de studievoormiddag en de gebruikelijke infobeurs is er nog een ruim en boeiend programma.

Meer informatie kan je vinden op de webpagina van Fevlado-Diversus.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.