Architectuurprijs Leuven 2008-2012

Leuven staat bekend om zijn kwaliteitsvolle actuele architectuur. De aanhoudende stroom van nieuwe bouwprojecten van de laatste jaren hebben de stad onmiskenbaar op de architectuurkaart van België gezet. Stad en Architectuur vzw organiseert in opdracht van de stad de ‘Architectuurprijs Leuven’ en onderwerpt  een selectie van zevenendertig inspirerende projecten aan het deskundige oordeel van een ambtelijke, een vak- en een publieksjury.

Breng tot 16 oktober je stem uit in de  onthaalruimte van het museum. Je kan er interviews met bouwheren bekijken, een website consulteren of een architectuurkrant lezen met alle informatie over de projecten die meedingen.

De architectuurprijzen worden officieel uitgereikt op 18 oktober in M.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.