45 TOEREN in Het Depot

Naast heel wat straffe bands (Willow, Customs, Selah Sue, …) zit er in de provincie Vlaams-Brabant ook heel wat DJ-talent. Daarom organiseert de Provinciale Jeugddienst samen met Muziekcentrum Het Depot dit najaar voor de derde maal de DJ-contest 45 TOEREN. De jeugddienst van de provincie Vlaams-Brabant en muziekcentrum Het Depot gaan op zoek naar waardige opvolgers voor The Nitrous (2008) en Alectric (2010).

Alle genres zijn welkom: van hiphop en soul(jazz), over electro en house, tot dubstep en drum ’n bass. Tijdens de voorrondes battelen DJs back-to-back om een felbegeerde plaats te veroveren voor de finale op 7 december. Ook niet-geselecteerden zijn meer dan welkom om langs te komen voor de gratis open workshops speciaal op maat voor DJ’s. Je maakt als bezoeker ook kans op heel wat exclusieve DJ-GEAR.

De 6 finalisten worden via boeiende hands-on sessies en een fotoshoot maximaal en professioneel klaargestoomd voor de finale op 7 december. Er zijn ook knappe prijzen te winnen zoals goodies van Roland, Novation, Wesc en Ableton!

Lees meer over 45 TOEREN, dé DJ contest van Vlaams-Brabant, op www.45toeren.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.