Kies niet auto-matisch!

Leuven, 1 september 2012, rond 13u30. In de Vanderkelenstraat staat een stemhokje met het opschrift ‘Stem en Win!!!’. Enkele nieuwsgierigen gaan binnen. Hoe dat afloopt, zie je in onderstaand filmpje.

Mobiel 21 wil met het filmpje niet alleen de kiezers overtuigen om op 14 oktober met de fiets of te voet naar het stemlokaal te gaan. Mobiel 21 wil ook mobiliteit hoog op de agenda van de politici zetten, want er is meer nodig dan enkel gedragsverandering. Ook aanpassingen van infrastructuur en verandering van beleid en wetteksten dragen bij tot een duurzamere mobiliteit.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Kies niet auto-matisch!”

Lijsttrekkersdebat Leuven op Radio Scorpio « Leven in Leuven
(on april 15th, 2015 at 20:35)

[…] Zeg nu nog eens dat u niet weet hoe te stemmen! […]