Opnames VTM-programma Rijker dan je Denkt?

Een tapijt dat al jaren naar de zolder is verbannen, een antieken juweel dat je van je oma erfde, een designstoel uit de sixties die je hebt overgekocht, een verzameling strips of LP’s, blikken speelgoed dat je op de rommelmarkt op de kop hebt kunnen tikken, een schilderij van een onbekende kunstenaar dat je ooit cadeau kreeg, een zilveren kannetje dat al jaren op de kast prijkt: wie zich ooit afvroeg wat dit allemaal waard zou zijn, krijgt daar een antwoord op in Rijker dan je Denkt?.

Staf Coppens neemt de presentatie van dit nieuwe programma voor zijn rekening, dat op locatie in Vlaanderen wordt opgenomen. Op zondag 30 september 2012 vanaf 10u tot 18u wordt er een schattingsdag georganiseerd in M – Museum Leuven. Ter gelegenheid van de opnamedag, zet M enkele leuke acties op het getouw. Surf naar de agenda op de website www.vtm.be/rijker-danje-denkt voor meer informatie. De toegang tot het museum is die dag bovendien helemaal gratis.

De Rijker dan je Denkt?-experten taxeren tijdens deze opname helemaal gratis de oude en recentere snuisterijen, de vintage en designobjecten, schilderijen en kunstvoorwerpen van de bezoekers en vertellen of er al dan niet een mooi prijskaartje aan vasthangt. Gezinnen en vriendenclubjes die gewoon de sfeer van deze schattingsdag willen meemaken, zijn uiteraard ook van harte welkom in M Leuven.

Vraag jij je af of je oude filmaffiches naast een nostalgische ook een financiële waarde hebben? Wil je graag weten of je luchter art déco is of gewoon decoratief? Heb je een familiestuk dat je graag wil laten schatten… schrijf je dan in via www.vtm.be/rijker-dan-je-denkt.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.