Infoavond over nachtdieren en nachtwandeling in Kessel-Lo

Op zaterdag 6 oktober 2012 organiseert het provinciedomein Kessel-Lo een infoavond over nachtdieren met aansluitend een nachtwandeling.

“Tijdens de infoavond worden de aanwezigen meegenomen in de wondere wereld van doordringende geluiden en donkere schimmen, schichtige fladderaars en gulzige slurpers. Uilen maken hun stembanden los voor hun winterse verleidingsroep. De vleermuizen zijn nog volop in de paartijd. Daarna breekt de periode van winterslaap aan. Herfstige nachtvlinders kan men lokken met een zoete vloeistof en ook schattige muisjes en spitsmuizen proberen we levend te vangen om ze van dichtbij te bekijken. De nacht zal alvast enkele van haar geheimen prijsgeven”, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provinciedomeinen.

Praktische informatie:

  • Datum: zaterdag 6 oktober 2012 van 19:00 tot 21:45
  • Plaats: Ecocentrum van Kessel-Lo, nabij parking 2 aan de Beemdenstraat in Kessel-Lo (Leuven)
  • Prijs: gratis
  • Inschrijven is verplicht via ecocentrum.kessello@vlaamsbrabant.be of 016-25 47 45
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.