5.000 bezoekers op STUK START

STUK heeft het seizoen met succes afgetrapt. Op het vierdaagse gratis openingsfestival STUK START (27>30/09) verwelkomde STUK iets meer dan 5.000 bezoekers. STUK START is de openingsactiviteit van STUK met tal van gratis activiteiten uit de verschillende disciplines die STUK bespeelt. Het is een uitgelezen kans om op een aangename en goedkope manier kennis te maken met STUK en zijn programma. Zowel de studenten als de inwoners uit de Leuvense regio behoren tot de doelgroep.

Blikvangers uit het ruime aanbod waren: WasteLand, een locatieproject waarbij volwassenen op sleeptouw werden genomen in een bus door kinderen (i.h.k.v. Dubbelspel), het concert waarbij The Me In You en Spencer the Rover hun favoriete ‘foute nummers’ in een nieuw jasje staken en Krenz, het prijsbeest van theatercollectief de Koe dat werd geselecteerd voor het jongste Theaterfestival en waarvan de tekst vorige week nog werd genomineerd voor de Taalunie Toneelschrijfprijs 2012. Zo’n 3.000 bezoekers woonden een van de vele culturele activiteiten bij. Donderdagavond werden nog ‘s ruim 2.000 jongeren geteld tijdens het STARTfeest.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.