Brussels Girl Geek Dinner in Leuven

Dinsdag 25 september werd een select groepje van Girl Geeks en hun aanhangsels (ook wel sacoches genoemd) verwacht in de kantoorruimtes van Boondoggle. Een Girl Geek Dinner is een bijeenkomst van vrouwen die geïnteresseerd zijn in technologie en nieuwe communicatiemiddelen. De bijeenkomst in Leuven draaide rond “social games”.

Tijdens deze editie werd het nieuwe social game YouKnowMe gelanceerd, een applicatie die je tegelijkertijd kan spelen met al je Facebook vrienden. (Je kan de applicatie downloaden voor Android en voor iPhone.) De girls kreeg ook een korte presentatie van weerockets, een spel voor iPhone en iPad dat jonge kinderen toelaat hun eigen raket te ontwerpen en door de ruimte te vliegen. Ze maakten ook kennis met de Wallet 2.0 van secrid die speciaal ontworpen werd om kaarten met een RFID-tag te beschermen.

En natuurlijk kregen de dames bij het naar huis gaan een mooie goodie bag met leuke cadeautjes.

Brussels Girl Geek Dinner 54 in Leuven

Brussels Girl Geek Dinner 54 in Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.