Sfeerbeelden opnames VTM-programma ‘Rijker dan je denkt?’

Vorige zondag vonden in M de opnames plaats van het nieuwe VTM-programma ‘Rijker dan je denkt?’ dat gepresenteerd zal worden door Staf Coppens. Talrijke mensen waren met hun kunstvoorwerpen naar M afgezakt, benieuwd naar de werkelijke waarde van voorwerpen die soms al generaties lang in de familie waren.

De Rijker dan je Denkt?-experten taxeerden oude en recentere snuisterijen, vintage en designobjecten, schilderijen en kunstvoorwerpen en vertelden of er al dan niet een mooi prijskaartje aan vast hing. Er dook zelfs een menukaart van het huwelijk van Prins Filip en Mathilde op. Wij zijn alvast benieuwd of er onverwachte schatten gevonden werden!

Opnames VTM-programma 'Rijker dan je Denkt?' in M

Opnames VTM-programma 'Rijker dan je Denkt?' in M

Opnames VTM-programma 'Rijker dan je Denkt?' in M

Opnames VTM-programma 'Rijker dan je Denkt?' in M

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Sfeerbeelden opnames VTM-programma ‘Rijker dan je denkt?’”

claerbout A
(on februari 12th, 2013 at 9:15)

De aangeboden stukken zijn over het algemeen ondermaats en niet significatief om te bespreken.
Sommige zogenoemde experts slaan de bal ook regelmatig naast het doel.
Ik erger mij bijzonder aan de overjaarse boskabouter DANGIS die op een betuttelende manier de ene flater na de andere uitkraamt. Een suikertang noemt hij een olijftang. en bij een demonstratie over de werking van een insel (balans met stok waarop een gewicht kan verschoven worden ) hangt hij er onderaan een veerbalans aan en beweert dat dit instrument aldus gebruikt werd. Dus, een balans om een balans te wegen ?? Een ongetekend pastelportret met beperkte commerciële waarde krijgt toch een grote prijs mee??
Na dit programma voel ik dat vlaanderen ARMER IS DAN IK DACHT.