Boek: ‘Leuven zoals het is. Aan vooravond verkiezingen 2012′ door Luc Vanheerentals

In het boekje probeert journalist Luc Vanheerentals aan de hand van objectieve gegevens een stand van zaken te geven over hoe de stad Leuven er anno 2012 in verschillende beleidsdomeinen aan toe is. Aanleiding voor het schrijven van dit boek zijn de komende gemeenteraadsverkiezingen. De auteur koestert de stille hoop dat het boek eenieder in staat stelt de Leuvense verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen beter te beoordelen.

In het boek komen een 15-tal beleidsthema’s aan bod. Telkens wordt eerst een analyse van de huidige toestand gebracht, gevolgd door een overzicht van relevante gebeurtenissen en discussies tijdens de afgelopen legislatuur 2007-2012. Aan het slot van elk hoofdstuk vind je een van de columns die Luc Vanheerentals de voorbije jaren schreef in de Leuvense Streekkrant.

Het boekje telt 192 bladzijden en kost 15 euro. Het werd in eigen beheer uitgegeven en is te bestellen via storting van 15 euro op het rekeningnummer BE65 7855 2875 6196 van Luc Vanheerentals. Het zal ook in enkele Leuvense boekenwinkels te koop worden aangeboden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.