Het Leuvens Stiksel’s got talent


Op dinsdag 9 oktober houdt Het Leuvens Stiksel een opendeurdag. Iedereen is welkom. Het Leuvens Stiksel organiseert een marktje waarop ze laten zien welk talent ze in huis hebben. Riet en Sanne zullen er hun boek ‘Zo Geknipt’ signeren, Lieselot brengt haar Bambiblauw stofjes mee en enkele andere leden, waaronder Kathleen van Fanny&Laura, zullen er staan met een tafel vol handgemaakt moois.

Wil je graag de handgemaakte spulletjes van dichtbij bewonderen? Of heb wil je liever een nieuwe lading stoffen inslaan? Misschien wil je wel dat fantastische boek laten signeren? Ga zeker een kijkje nemen. Iedereen is welkom op dinsdag 9 oktober van 19u30 tot 22u00 in het Sint-Kwintenhuis, Naamsestraat 153 in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.