Herfstshopping in Leuven op 13 en 14 oktober

Elk jaar organiseert de Leuvense handel in oktober een herfstshopping, een weekend waarin de winkels open zijn op zaterdag en zondagnamiddag (vanaf 13.30 uur). Kom op zaterdag 13 of zondag 14 oktober naar Leuven en ontdek er de nieuwe wintercollectie!

Een handige tip voor wie met de wagen komt: tijdens de herfstshopping is in de B-Parking achter het station het hele weekend lang het avondtarief van toepassing: 1,5 euro per uur, 3 euro per 24 uur. Deze parking is gemakkelijk bereikbaar en ideaal gelegen op minder dan 200m van het begin van de Bondgenotenlaan en de Diestsestraat. Er is een ingang aan de IJzerenwegstraat en aan de Martelarenlaan, ter hoogte van de Willem Coosemansstraat.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.