Roadkill Comedy op 13 oktober

De Humo’s Comedy Cup komt er opnieuw aan! Roadkill Comedy leidt de Leuvense Voorronde in goede banen.

De organisatie mag niets verklappen over de line-up van die avond maar wat wel geweten mag zijn, is dat er naast een resem zeer bekende koppen ook beloftevol talent meedoet aan deze editie van de Humo’s comedy cup. De enige die je met 100% zekerheid in actie gaat zien, is Sven De Leijer. Sven is nu een alomtegenwoordig gekend televisiegezicht maar hij begon zijn carrière als publieksopwarmer en het publiek opwarmen kan hij nog steeds als de beste!

De comedy-avond start om 21u maar als je (niet) graag op de eerste rij zit dan kom je best wat vroeger. Voor slechts 5euro inkom kan je getuige zijn van één van de pittigste veldslagen in comedy-land, want… er kan er maar eentje overblijven.

Praktisch
Zaterdag 13 oktober, 21.00u
Café Barcode, Muntstraat 22, Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.