Welke gast van café ’t Archief vergezelt Belgisch Kampioen Biertappen Allaine Schaiko?

Wie op 12 oktober afzakt naar café ‘t Archief in Leuven, maakt kans op een ticket voor twee naar het Wereldkampioenschap Biertappen in Montréal, Canada.

Montréal here we come

Na een zeer spannende finale, werd Allaine Schaiko van café ‘t Archief in Leuven afgelopen maand de nieuwe Belgisch Kampioen Biertappen. Als ambassadeur van ons land, trekt Allaine straks naar Montréal om er onze eer te verdedigen tijdens de Stella Artois World Draught Masters 2012, het Wereldkampioenschap Biertappen. Op 25 oktober zal hij het daar opnemen tegen een 30-tal nationale Stella Artois-kampioenen van over heel de wereld, en hopelijk als zevende Belg ooit de titel van Wereldkampioen Biertappen mee naar Stella Artois’ thuisland nemen!

Allaine Schaiko gaat naar Montréal en neemt mee…
Maar Allaine gaat niet alleen naar Montréal! Een van de cafégasten van ‘t Archief maakt kans om, met partner, Allaine te vergezellen naar de wereldfinale. Op vrijdag 12 oktober wordt via een wedstrijd onder de aanwezige cafébezoekers bepaald wie er voor de kersverse Belgisch Kampioen Biertappen live mag gaan supporteren in Canada. Allaine Schaiko zelf is uiteraard ook aanwezig en serveert met veel plezier een perfect getapte Stella Artois.

Misschien neemt Allaine jou wel mee naar Montréal?

Vrijdag 12 oktober 19u, Café ‘t Archief, Zeelstraat 1 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.