Lijsttrekkersdebat Leuven op Radio Scorpio

Zo vlak voor de verkiezingen kan je niet goed genoeg ge├»nformeerd geraken. Daarom organiseerde de Leuvense Persclub, in samenwerking met Radio Scorpio, het “Lijsttrekkersdebat” naar aanleiding van de Leuvense gemeenteraadsverkiezingen. Wie gisterenavond echter al andere plannen had, heeft deze namiddag de kans om zijn mogelijke informatie-achterstand in te halen; het debat wordt integraal heruitgezonden op Radio Scorpio (106FM), tussen 13u30 en 16u00.

Meer zelfs: naar aanleiding van dat debat nodigde Luc Vanheerentals, zelfstandig journalist, gedurende de hele week enkele Leuvense kopstukken uit in de studio van Radio Scorpio. De vraaggesprekken werden opgenomen, en zijn beschikbaar voor het nageslacht op de mixcloud van de zender: Fatiha Dahmani (Groen), Tine Van Rompuy (PVDA+), Danny Pieters (NV-A), Louis Tobback (sp.a), Carl Devlies (CD&V) en Rik Daems (Open Vld).

Zeg nu nog eens dat u niet weet hoe te stemmen!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.