Sylvain Mindombe vergezelt Belgisch Kampioen Biertappen Allaine Schaiko naar Montréal

Na een zeer spannende finale, werd Allaine Schaiko van café ‘t Archief in Leuven afgelopen maand de nieuwe Belgisch Kampioen Biertappen. Als ambassadeur van ons land, trekt Allaine straks naar Montréal om er de Belgische eer te verdedigen tijdens de Stella Artois World Draught Masters 2012, het Wereldkampioenschap Biertappen. Op 25 oktober zal hij het daar opnemen tegen een 30-tal nationale Stella Artois-kampioenen van over heel de wereld, en hopelijk als zevende Belg ooit de titel van Wereldkampioen Biertappen mee naar Stella Artois’ thuisstad nemen!

Maar Allaine gaat niet alleen naar Montréal! Vrijdagavond 12 oktober werd via een wedstrijd onder de aanwezige cafébezoekers van café ‘t Archief bepaald wie er de kersverse Belgisch Kampioen Biertappen mag vergezellen. Sylvain Mindombe, een student burgerlijk ingenieur uit Leuven, is de gelukkige winnaar die samen met Allaine naar de Stella Artois World Draught Masters mag. Als trouwe stamgast van ’t Archief beantwoordde hij namelijk als enige alle quizvragen correct. Sylvain is in ieder geval zeer blij met het ticket naar Montréal en gaat met veel plezier live supporteren voor “Schaiko”!

Wij duimen alvast voor Allaine, want de hoofdprijs die verbonden is aan de Stella Artois World Draught Masters in Montréal is overweldigend! De Wereldkampioen Biertappen 2012 zal, als Stella Artois-ambassadeur, gedurende een aantal maanden over de hele wereld het biertappen volgens de ‘9 steps pouring ritual’ mogen promoten. Hij wint dus een te gekke job en een heuse wereldreis!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.