TweetMeetLeuven@Davidsfonds 23 oktober 2012

Tweetmeetleuven is een initiatief dat personen met interesses voor social media in en rond Leuven af en toe uitnodigt op een event. Vorige events vonden reeds plaats bij Boondoggle en bij Flanders DC. De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 23 oktober 2012. Deze keer is Tweetmeetleuven te gast bij Davidsfonds Leuven.

Op het programma staan enkele zeer interessante sprekers.

  • Gastheer Davidsfonds maakt ook gebruik van social media, wat ze graag willen komen toelichten. Ondertussen kan u al een kijkje nemen op hun Facebook pagina, hun Twitter pagina of zelfs hun Pinterest account.
  • Politie Leuven maakt gebruik van Twitter voor communicatie met de Leuvenaars. Wat ze mee willen bekomen met @politieleuven en welke resultaten ze tot nu toe mee behaald hebben zal zeker aan bod komen tijdens hun presentatie.
  • Lies Corneillie kwam op voor Groen! tijdens de recente gemeenteraadsverkiezingen. Dat ze verkozen werd heeft ze misschien wel te danken aan haar aanwezigheid op Twitter (@liescorneillie).
  • Filip Salmon heeft al enkele wine twunches georganiseerd. Een twunch was oorspronkelijk een lunch waarvoor de afspraken via Twitter gemaakt werden. Verschillende varianten doken nadien op, waaronder dus de wine twunches. Filip Salmon zal toelichten welk extra element aan het twunch concept toegevoegd werd.
  • Dikke Zever is een gratis podcast die elke 4 weken een selectie van interessante of grappige berichtjes voorziet van de nodige eigen maffe commentaar. Deze podcast is in Leuven ontstaan en wordt er nog steeds gemaakt. Ook op Twitter kan je hen volgen : @dkzvr.

Tweetmeetleuven staat open voor alle geïnteresseerden. Het enige wat we van je vragen is dat je ons laat weten dat je er bij zal zijn. Gelieve dit te doen aan de hand van het registratieformulierop de Tweetmeetleuven site.

We beginnen er aan om 20u, u bent reeds welkom vanaf 19u30. Het Davidsfonds kan u vinden in de Blijde-Inkomststraat 79-81 te 3000 Leuven. Onder het gebouw is er een parking waarvan gebruik kan gemaakt worden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.